Young professional program

Gemeente Altena

Pak je kans!

Wil jij een vliegende start maken op de arbeidsmarkt? Wij zijn op zoek naar gedreven nieuwe collega’s die aan het begin van hun ambtelijke loopbaan staan en die samen met ons de schouders willen zetten onder het opbouwen van de grootste gemeente van Noord-Brabant (maar liefst 226 km2!). Wij bieden een uitdagend programma waarin zowel jouw persoonlijke, jouw vakinhoudelijke ontwikkeling centraal zullen staan. Een combinatie van werken, scholing en ontwikkeling waarin jij een bijdrage kan leveren aan het optimaliseren van de leefomgeving hier in Altena.

Wie zoeken wij?

We gaan dit Young professional program starten met 6 young professionals. Één van deze functies is inmiddels intern gevuld dus er zijn nog 5 openstaande plekken. Ben jij een HBO/WO professional met een opleiding in bijvoorbeeld:

  • Groen, natuur & landschap
  • Sociale geografie, ruimtelijke ordering en/of wonen
  • Bestuurskunde of bedrijfskunde
  • Organisatiewetenschappen
  • Economie, economische geografie, vrijetijdseconomie, communicatie
  • Of een andere richting

En heb jij maximaal 0 tot 3 jaar werkervaring? Reageer vandaag dan nog met jouw sollicitatie op het unieke Young professional program!

Het programma

Dit Young professional program biedt jou de mogelijkheid om je in 2 jaar tijd zowel persoonlijk als inhoudelijk te ontwikkelen tot een professional in jouw vakgebied. Naast diverse opleidingen en cursussen krijg je ook een persoonlijke begeleider binnen de organisatie. Afhankelijk van jouw achtergrond en kennis zal er een vakinhoudelijk opleidingsprogramma worden samengesteld.

Daarnaast volg je samen met de andere 5 young professionals diverse opleidingen die je op persoonlijk en professioneel vlak zullen sterken. Het programma heeft een looptijd van 2 jaar waarna er gekeken wordt of je binnen de gemeente een vast dienstverband kan krijgen binnen de formatie.

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

De grootste gemeente van Noord Brabant

We zijn in oppervlakte de grootste gemeente van Noord-Brabant. We hebben 21 kernen waarin ruim 54.000 mensen wonen en werken. We zijn bij uitstek een groene gemeente waar landbouw en natuur elkaar afwisselen. Maar, vergis je niet, in Altena ligt ook één van de grootste (reparatie)binnenhavens van Europa, is transport een belangrijke bedrijfstak en met het prachtige natuurgebied de Biesbosch en vestingstad Woudrichem zijn we ook voor de toerist een aangename gemeente.

Wij bieden jou

Flexibele werktijden

Sociale en vriendelijke werksfeer

Uitstekende ontwikkelmogelijkheden

Werk dat er toe doet

Inspirerende werkomgeving

Veel ruimte voor initiatief

Het nieuwe werken

De Altena Academie

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Goed salaris en pensioenregeling

Contact

Klinkt goed toch? Heb je vragen of wil je meer weten over dit programma dan kan je altijd contact met opnemen met Esther Verboom (Adviseur P&O) per telefoon of whatsapp via 0683298220 of per mail via e.verboom@gemeentealtena.nl.

De vacatures sluiten op 1 september, je ontvangt voor 7 september van ons bericht of je wordt uitgenodigd voor de selectieochtend op 10 september. Het kan natuurlijk zijn dat je meerdere vacatures interessant vindt, stuur dan vooral een reactie op alle vacatures die je interesse hebben.