Young professional program

Gemeente Altena

Opleiding en ontwikkeling

Als jonge gemeente vinden wij het heel belangrijk ruimte te creëren van starters op de arbeidsmarkt. Gemeente Altena is daarom vorig jaar voor het eerst gestart met een young professional program. 7 Enthousiaste young professionals zijn gestart op diverse functies binnen de organisatie om daar een uitdagend programma te volgen waarin persoonlijk en vakinhoudelijke ontwikkeling centraal staat. De ambitie van onze gemeente is om op termijn wederom te starten met een nieuw programma. Tot die tijd nodigen wij starters uiteraard altijd uit onze vacatures in de gaten te houden en te reageren op actuele functies.

Het programma

Dit Young professional program biedt jou de mogelijkheid om je in 2 jaar tijd zowel persoonlijk als inhoudelijk te ontwikkelen tot een professional in jouw vakgebied. Naast diverse opleidingen en cursussen krijg je ook een persoonlijke begeleider binnen de organisatie. Afhankelijk van jouw achtergrond en kennis zal er een vakinhoudelijk opleidingsprogramma worden samengesteld.

Daarnaast volg je samen met de andere 5 young professionals diverse opleidingen die je op persoonlijk en professioneel vlak zullen sterken. Het programma heeft een looptijd van 2 jaar waarna er gekeken wordt of je binnen de gemeente een vast dienstverband kan krijgen binnen de formatie.

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

De grootste gemeente van Noord Brabant

We zijn in oppervlakte de grootste gemeente van Noord-Brabant. We hebben 21 kernen waarin ruim 54.000 mensen wonen en werken. We zijn bij uitstek een groene gemeente waar landbouw en natuur elkaar afwisselen. Maar, vergis je niet, in Altena ligt ook één van de grootste (reparatie)binnenhavens van Europa, is transport een belangrijke bedrijfstak en met het prachtige natuurgebied de Biesbosch en vestingstad Woudrichem zijn we ook voor de toerist een aangename gemeente.

Wij bieden jou

Flexibele werktijden

Sociale en vriendelijke werksfeer

Uitstekende ontwikkelmogelijkheden

Werk dat er toe doet

Inspirerende werkomgeving

Veel ruimte voor initiatief

Het nieuwe werken

De Altena Academie

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Goed salaris en pensioenregeling

Contact

Heb je vragen of wil je meer weten over dit programma dan kan je altijd contact met opnemen met P & O per telefoon of whatsapp via 0183-516100 of per mail via peno@gemeentealtena.nl.