Young professional program

Gemeente Altena

Een fantastische start van jouw carrière

Gemeente Altena vindt het belangrijk om ruimte te creëren voor starters op de arbeidsmarkt. Na een succesvolle eerste editie van ons Young Professional Program, starten we dit jaar met een tweede programma: het Young Professional Program 2022. Dit keer bieden we maar liefst 10 starters met ambitie de kans om zich binnen onze mooie gemeente Altena in twee jaar tijd op inhoudelijk, professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen.

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Het programma

Deelname aan ons Young Professional Program is een kickstart voor je carrière! Jouw inzet doet ertoe: je draagt bij aan het realiseren van onze ambities en maakt maatschappelijke impact. Je levert vanuit jouw expertise een bijdrage aan mooie projecten, zowel binnen het team waar je gaat werken als organisatie breed. Naast jouw werkzaamheden volg je verschillende opleidingen en cursussen, waarin je jezelf binnen jouw vakgebied én op persoonlijk vlak ontwikkelt. Zo stellen we afhankelijk van jouw achtergrond en kennis een vakinhoudelijk opleidingsprogramma samen. Daarnaast volg je samen met de andere young professionals diverse cursussen en trainingen waarin je vaardigheden, handvaten en tips aangeboden krijgt die je in jouw werk kunt toepassen. Je krijgt een persoonlijke buddy toegewezen, die jou begeleidt en het beste in je naar boven haalt.

Wij bieden jou

Flexibele werktijden

Sociale en vriendelijke werksfeer

Uitstekende ontwikkelmogelijkheden

Werk dat er toe doet

Inspirerende werkomgeving

Veel ruimte voor initiatief

Het nieuwe werken

De Altena Academie

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Goed salaris en pensioenregeling

Gemeente Altena

Altena is een veelzijdige en jonge gemeente op de grens van Noord-Brabant, Zuid-Holland en Gelderland. Met maar liefst 226 km2 aan groen, water, innovatieve landbouw, met ondernemerschap en de op één na grootste binnenvaarthaven van Nederland. We zijn ambitieus en ontwikkelen ons continu, daarom investeren we in nóg meer kwaliteit en versterking van onze organisatie. Er staat veel op onze agenda: een paar duizend woningen bouwen, de A27 verbreden, de binnenhaven uitbreiden en meer aandacht voor duurzaamheid en natuur. Ook jouw ontwikkeling heeft prioriteit, daar krijg je dus alle ruimte voor. Met zo’n 400 bevlogen collega’s zetten we ons in voor ondernemers en inwoners.

Interesse? Solliciteer snel!

Kom jij bij ons het verschil maken? Solliciteer dan direct! Je vindt onze 9 vacatures hieronder. Stuur je cv en motivatie vóór 27 juni 2022 in via de sollicitatiebutton in de vacaturetekst van jouw keuze.
Voor vragen over het Young Professional Program of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Manouk Milbou, P&O adviseur via 0183-516262. Je kunt ook een WhatsApp-bericht sturen naar 06-20485129.